2012. január 6., péntek

Gyönyörű barna-türkiz mintás felső,tunika 18/42-44 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Egyedi mintájú, denevérujjú, keleti stílusú felső / tunika hozzá tartozó barna pántos toppal 1 Ft-ról. Márkája Florence & Fred, mérete a címke szerint 18-as. A felső anyaga finom, vékony, könnyű, áttetsző, ezért tartozik hozzá egy barna top, trikó, amit alá tudsz venni. Az anyag nem szterccses, de azért egy kicsit enged, szóval nem akadályoz a mozgásban, nem ad szűk érzetet, pillekönnyű viselet. Mintájában főként a barna és a türkíz színek dominálnak. A különleges mintán és szabáson egészen biztos mindenkinek megakad majd a szeme, akár hétköznapon, akár alkalomra veszed fel. Elöl V alakban kivágott és díszgombok díszítik. Mell alatt megkötős (a kötő befűzött és saját anyagából van), amit tetszőlegesen tudsz szabályozni. Ujja bő, ejtett. Kérlek vedd figyelembe az általam mért méreteket is!
A felső méretei kiterítve: Mellbőség 123 cm, mell alatt a kötős résznél maximum 120 cm, de ez persze szabályozható a méretednek megfelelően, derékbőség 120 cm, hossza 76 cm válltól mérve, szélessége alul 134 cm.
Az alsó top méretei kiterítve (anyaga szterccses): Hossza válltól mérve 65 cm, mellbősége 90 cm, alul a szélessége 104 cm. Nagyon könnyű anyag ez is.
Köszönöm az érdeklődést, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.
Megjegyzés a képekhez: Az öv és a táska nem az aukció része, csak a fényképezéshez használtam.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 10:55
. Gyönyörű barna-türkiz mintás felső,tunika 18/42-44 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos