2011. július 28., csütörtök

Medvigy Endre: Magányos csillag - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magányos csillagA könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
A két világháború közti népi irodalom enigmatikus alakja volt Erdélyi József. A jelen kötet Erdélyi alakját, munkásságát, ellentmondásos politikai szerepvállalását a szocialista, nyilas, márciusi frontos vonalon, a fehér és a vörös diktatúrával való konfliktusát, a népi-urbánus vitában játszott szerepét, költészetének karakterét és jelentőségét, amatőr nyelvész kísérleteit, viszonyát Babits Mihályhoz, Németh Lászlóhoz, Illyés Gyulához, Várkonyi Nándorhoz, Szabó Pálhoz, Karácsony Sándorhoz, Szabolcsi Bencéhez vagy Pozsgay Imréhez a sorozat szokásos rendjében mutatja be. E máig sokat vitatott életművet önéletrajzi írások részleteinek, a szerző levélváltásának, valamint a róla szóló korabeli kritikáknak, elemzéseknek, illetve a kései megemlékezéseknek, tanulmányoknak, esszéknek a tükrében vázolja fel. A kiváló gyűjtemény ezúttal is jó minőségű fekete-fehér fotókkal egészül ki. Középiskolai és általános gyűjtőkörű könyvtárak polcain nélkülözhetetlen irodalomtörténeti segédanyag. ISBN: 963-9402-69-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:38
. Medvigy Endre: Magányos csillag - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Fontos