2011. június 28., kedd

Fujifilm Finepix Real 3D W1 fényképezőgép ÚJ! - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Fujifilm FinePix REAL 3D W1
Nem kell senkinek?
Ajándéksorsoláson nyert ÚJ készülék minden tartozékával, garancia sajnos nem érvényesíthető, mert blokk nincsen hozzá.
Ennek tudatában vásárolj!
Gyártó : FujiFilm
Digitális zoom : 5. 7 x
Valós pixelszám : millió
Teljes pixelszám : 10 millió
Zoomtartomány min : 35 mm
Zoomtartomány max. : 105 mm
Makró : 1
Optikai zoom : 3 x
Rekeszválasztó : Nincs
Objektív rögzítése : Fix
Manuális fókusz : 0
Zársebesség min. : 1/1000 mp
Zársebesség max. : 3 mp
LCD méret : 2. 8 "
Kép stabilizátor : 1
Belső memória : 42 MB
Memóriakártya típus : SD
Érzékelő : CCD
Beépített vaku : 1
Külső vaku illesztő : 0
Fehéregyensúly beállítás : Manuális és Automatikus
Csatlakozó : USB
Automata időzítő : 1
Sorozatfelvétel : Van
Video rögzítés : 1
Távkioldó : Nincs
Állványmenet : 1
Tartozék : USB kábel, Akkumulátor, Hordszíj, Akkumulátor töltő, Telepítő lemez
Szín : Fekete
Méret : 123 x 68 x 25 mm
Súly : 260 g
Az első speciális szemüveget nem igénylő fényképezőgép.
Világújdonság a Fujifilm Magyarország forgalmazásában: az első nagy szériában gyártott valós háromdimenziós digitális fényképezőgép a FinePix REAL 3D W1 megérkezett!!!
A Fujifilm mint digitális fényképezőgép gyártó a technológia „ hajnalától” kezdve jelen volt a gyártók között illetve fejlesztők között. A hagyományos digitális fotózás terén, ha lehet ilyet mondani, a Fujifilm rengeteg maradandót alkotott. A digitális fényképezés nagy történelemkönyvében a 2009-es év is úgy fog bekerülni, mint egy korszakalkotó találmány bevezetésének időpontja. A Fujifilm továbblépve a hagyományos fotózás korlátain létrehozta a háromdimenziós fotózás kézzelfogható eszközét a Fujifilm Real 3D W1 digitális fényképezőgépet. Ezzel a fotózást kedvelő emberek egyik régi álmát váltva valóra, melynek segítségével az elkészült kép nézője még nagyobb élményben részesülhet, mint a hagyományos kétdimenziós képeknél. A forradalmi újdonság egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy a háromdimenziós két visszanézéséhez nem szükséges semmilyen kiegészítő eszköz, ugyan úgy, mint ahogy az elkészítéséhez sem. A fényképezőgép az elkészített képet a 2, 8” -os méretű LCD kijelzőn jeleníti meg három dimenzióban. A készülékben kettő darab 3x optikai zoomú optika található, melyhez két darab 10 millió pixeles CCD tartozik. A kamera tulajdonképpen két kamera, mely egy időben készített képeket a kamerában található feldolgozó rendszer segítségével azonnal feldolgoz és átalakít 3D felvétellé. Az újonnan fejlesztett Real Photo Processzor az azonos színtónusokkal és fényességgel elkészített képeket, egy bal és egy jobb képet, összeilleszt egy 3 dimenziós képpé. A fényképezőgép a háromdimenziós képek mellett alkalmas mozgóképek rögzítésére is. A készülék forgalmazását a Fujifilm Magyarország 2009 októberében kezdte el.
Optika és felbontás
A kamera esetében minden technikai paramétert másképpen kell kezelni, hiszen a készülék nem egy szokványos digitális fényképezőgép. A erős felépítésű masszív gépvázban kettő darab egymástól független optika található. Háromdimenziós felvétel esetén a zoom használatakor együtt mozog. A fényképezőgép egy gomb megnyomásával átváltható „ hagyományos” 2D üzemmódba. Mivel a kamerában 2 optikai zoom található egy sor olyan funkciót tesz lehetővé, ami eddig nem volt elérhető. Ilyen például, hogy az egyik optika alap széles látószögön készít felvétel, míg a másik, pedig tele állásban. További lehetőség még a két színtónusú kép (fekete-fehér, színes képek egyidejű készítése), illetve különböző érzékenységgel készült képek. A 3x optika értéke 35 – 105 milliméter kisfilmes gépre vetítve. A készülék maximális felbontása 3648 x 2736, ami 10 millió pixelnek felel meg. A készülék állókép formátumban két különféle fájlt ment. Az egyik a megszokott JPEG formátum, a másik a háromdimenziós formátum rögzítésére létrehozott fájl formátum az MPO. Egy adott felbontáson készített felvétel lehet MPO és JPEG egyszerre. A háromdimenziós fotózás lényegesen memóriaigényesebb, mint a normál használatú 2D fotózás. A maximális felbontáson, ha vizsgáljuk a fájlméreteket, akkor azt láthatjuk, hogy maximális felbontáson egy kép normál használat esetén 4, 9 MB. Ugyan ez a kép MPO formátumban 9, 8 MB. A maximális méret akkor érhető el, ha a MPO+JPEG mentést választjuk, ilyen esetben a fájl mérete 14, 7 MB. Minden felbontási fokon választható a tömörítés, amely lehet Fine vagy Normál. A beépített 42 MB memória a használat során hamar megtellik, előbb utóbb szükség lesz a kiegészítő cserélhető memóriára, amely SD vagy SDHC lehet.
Optikai és digitális zoom
A készülékben kettő darab 3x optikai zoommal rendelkező optika kapott helyett egymás mellett elhelyezve. Az optikák leginkább a Z széria rejtett optikájára hasonlítanak, a kamera síkjából nem emelkednek ki. Az optikák értéke 35 milliméteres gépre vetített értéke 35 – 105 milliméter. A digitális zoom nem használható csak két dimenziós üzemmódban.
LCD kijelző
A háromdimenziós képalkotás megjelentő eszköze és lelke a 2, 8” LCD kijelző. A készülék egy speciális kijelzővel rendelkezik, amely az elkészített és MPO formátumban mentett képeket képes megjeleníteni. Az LCD kijelző működéséről több információt nem lehet tudni, de alkalmas mind a 2 mind a 3 dimenziós képek megjelenítésére.
Energiaellátás és méretek
A készülék energia-felvétele meghaladja a normál kamerákét, lévén a két optika és a két CCD több energiát fogyaszt. A megjelenítő LCD kijelző is speciális, ezért az is több energiát fogyaszt, mint a megszokott LCD kijelzők. Ennek a megnövekedtet energiaigénynek megfelelően a készülékben egy nagy méretű lithium-ion akkumulátor kapott helyet. Az NP-95 akkumulátor 1800 mAh kapacitással rendelkezik, és egy feltöltéssel megközelítőleg 230 kép készíthető. A kamera nem tartozik a mai divat vonalakat követő kamerák közé, a mérete elég robosztus. Ennek az oka, hogy a kamerában mindenből kettő található: két optika, két CCD, megemelt méretű LCD. Ezen kívül a kamera súlyát emeli, hogy a kamera váza egy komoly alumínium váz, hogy a két optika ne mozduljon el, illetve egymáshoz képest ne változzon a helyzete.
Technikai érdekességek, újdonságok
A készülék maga a technikai érdekesség és újdonság. A világon az első szériában gyártott ténylegesen háromdimenziós készülék. A készülék mindenféle kiegészítő nélkül képes készíteni és megjeleníteni a háromdimenziós képeket. A Fujifilm a világon az első REAL 3D kamerát 2008 őszén jelentette be, majd rá megközelítőleg egy évvel el is kezdte forgalmazni.
Jó licitálást!
Licitálás előtt kérlek vess egy pillantást "ismerj meg" oldalamra.
Ha van pár perced, kérlek nézz körül a többi termékem között is!
Mindig az érvényben lévő postai díjszabás alapján adom fel termékeimet.
KÖSZÖNÖM HOGY MEGTISZTELTÉL FIGYELMEDDEL!


Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-16 12:58
. Fujifilm Finepix Real 3D W1 fényképezőgép ÚJ! - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Fontos