2011. május 28., szombat

A Légy 1-2 A Két DVD együtt - David Cronenberg - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd filmek karcmentes állapotban
Magyar felirattal
A két film ára együtt 2799 . -
Seth Brundle kutató meginvitálja laboratóriumába az egyik tudományos folyóirat riporternőjét, Veronica Quaife -t, hogy forradalmian új találmányát bemutatva elkápráztassa a nőt és a szakmát.
Brundle a korábbi tudományos elméletek szerint megépíthetetlen teleport megvalósításán dolgozik, vagyis az anyagátvitel egy új módszerén. A tudósnak eddig még csak élettelen tárgyakat sikerült egyik kísérleti kabinból a másikba teleportálni - az élőlényekkel végzett kísérletek mind kudarccal végződtek. De Brundle úrrá lesz a problémán és elérkezik a nap, amikor ő maga lép a kabinba, hogy bebizonyítsa: nagyszerű találmánya működőképes és biztonságos.
A kísérlet azonban ezúttal is balul sül el. A teleportálás indításakor ugyanis nem volt egyedül a kabinban. A számítógép lebontotta Brundle és a fülkébe berepülő légy genetikai térképét, a célkabinban pedig már a két élőlény egyesített DNS-e alapján építette fel az új lényt.
Brundle eleinte nem vesz észre semmi különöset. De aztán felülkerekednek benne a légy öszönei, képességei és fokozatosan a teste is átalakul...


Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2011-06-15 06:33
. A Légy 1-2 A Két DVD együtt - David Cronenberg - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Fontos